Rolundvej 35, 5260 Odense S

Q: Hvilket hold skal min datter gå på?
A: Vores hold er niveau inddelt. Kig på hold information for at se niveauet.

Q: Min datter er 12 år men niveauet passer til Trin 3+4 og anbefaldet alder er 8-11 år. Kan hun stadig tilmelde sig på Trin 3+4?
A: Ja! 1-2 år fra eller til er helt fint på alle hold.

Q: Kan vi prøve en træning før vi tilmelder os?
A: Ja! Det er tilladt at prøve en træning før man skal tilmelde sig.

Q: Jeg har hørt i kun laver konkurrence gymnastik?
A: Nej det er ikke sandt. Vi laver kun opvisninger og hygge os med masser af springgymnastik.

Q: Min datter vil gerne gå til gymnastik hos jer men vil ikke lave opvisninger. Kan hun stadig gå på holdet?
A: Ja og nej. Hvis din datter går på Springlopperne eller Trin 1 eller 2 så kan hun fint gå på holdet uden at deltage i opvisninger. Hvis hun går på Trin 3, 4, 5 eller 6 så er det et krav at man er med til opvisninger.

Q: Må vi sidde og kigge på vores barn laver gymnastik?
A: Ja det må du gerne de første 2 uger, derefter nej. Hvis en gymnast rykker et niveau op, så må forældrene gerne kigge på igen de første 2 uger.

Q: Vi fik at vide fra en anden forening at i er blevet smidt ud af DGF og derfor ikke laver konkurrence gymnastik mere, er det sandt?
A: Nej det er ikke sandt, faktisk lang fra at være sandt. I 2013 besluttede vi at melde os ud af DGF fordi der ikke blev taget nok hensyn til de mindre rækker som niveau 1, 2 og 3, som er de primære rækker for gymnaster i alderen 6-13. Da tumbling startede i Danmark var der Forbundsmesterskab, Dansk Mesterskab, Fynsk Mesterskab, Åben Fynsk Mesterskab, Jysk Mesterskab, Åben Jysk Mesterkskab Sjællands Mesterskab, Åben Sjællands Mesterskab og diverse cups rundt omkring i landet. Alle disse konkurrencer var åbne for alle niveau'er, men i dag er der kun Fynsk Mesterskab og Jysk Mesterskab og et par cups (som er meget ustabile) som niveau 1, 2 og 3 må deltage i, dvs. vores gymnaster kommer kun til ca. 3 konkurrencer om året. Vi synes dette er for lidt at tilbyde vores gymnaster når de træner og kæmper hårdt for at blive så dygtig som de er. Derfor har vi besluttet os for at laver opvisning hvor gymnasterne kan vise alt hvad de har lært og være på i 20 minutter til en opvisning i stedet for 10 sekunder til en konkurrence.

Q: Kommer Tumbling Team Fyn til at laver konkurrence gymnastik igen?
A: Hvis konkurrence tilbudet vokser og tumbling udvalget laver en større indsats på de lavere rækker, så er der en god chance for at vi vil laver konkurrence gymnastik igen.

Q: Vi fik at vide at jeres træner Peter Marino var træner hos OGF og er blevet smidt ud derfra?
A: Falsk! Peter Marino stoppede selv hos OGF fordi han var meget uenig med deres politik og resource-fordeling.